به گزارش خبرنگار مهر، مهدی یوسفی صبح سهشنبه در نشست بررسی وضعیت اجرای تاسیسات انتقال آب به شهرستان جم اظهار داشت: یکی از مهمترین مشکلات شهرستان جم تامین اب آشامیدنی سالم بوده است که تلاشهای بسیار خوبی در این زمینه صورت گرفته است.
وی ادامه داد: یکی از مهمترین اولویتهای ما در این منطقه، تکمیل پروژه آبرسانی شهرستان جم است که با جدیت به دنبال تحقق این موضوع هستیم که حاصل آن انتقال 51 هزار متر مکعب آب به شهرستان جم است.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس افزود: آب پس از شیرینسازی در منطقه ویژه پارس به شهرستان جم منتقل میشود که این انتقال با استفاده از هفت ایستگاه پمپاژ آب صورت میگیرید.
وی با اشاره به انتقال آب شیرینسازیشده در پارس جنوبی به 32 شهر و روستای شهرستان جم بیان داشت: آب به 29 روستا و سه شهر جم، ریز و انارستان و سه شهرک پردیس،توحید و شهید تندگویان منتقل میشود.
افزایش چهار برابری اعتبار پروژه آبرسانی شهرستان جم
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با اشاره به توافقات صورت گرفته بین وزارت نفت، وزارت نیرو و استانداری بوشهر برای آبرسانی به شهرستان جم، اضافه کرد: این طرح با اعتباری بالغ بر 980 میلیارد ریال توسط قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) اجرا میشود.
وی به پیشرفت 57 درصدی اجرای پروژه آبرسانی شهرستان جم اشاره کرد و ادامه داد: این پروژه به دلیل اتمام اعتبار مصوب وزارت نفت به میزان 510 میلیارد ریال و عدم تامین اعتبار لازم از سوی وزارت نیرو تقریباً متوقف شده بود.
یوسفی به افزایش چهار برابری اعتبار پروژه آبرسانی شهرستان جم اشاره کرد و گفت: سازمان منطقه ویژه پارس پیگیریهای زیادی را در این زمینه داشت و اعتبار این پروژه به میزان یک هزار و 600 میلیارد ریال و اعتبار ارزی 12 میلیون دلار به تصویب رسید که بهزودی این پروژه اجرا خواهد شد.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با اشاره به تلاش این سازمان برای توسعه متوزان مناطق همجوار صنعت نفت، تاکید کرد: یکی از مهمترین اولویتهای ما توسعه محیط پیرامونی صنعت نفت و توسعه زیر ساخت های این مناطق است که با جدیت دنبال میکنیم.
نظر شما